-
Koszyk jest pusty
-
x
Wyprzedaż trwa!
-
Koszyk jest pusty
-
x
-
PIĘĆ PRZEMIAN Mieszanka do wypieku bułek KETO bezglutenowych 310g
| Opinie | |
| Wysyłka w ciągu | 3 dni |
| Cena przesyłki | 15 |
| Dostępność |
|
| Waga | 0.32 kg |
| Kod kreskowy | |
| EAN | 5902837810874 |
Zamówienie telefoniczne: 511082126
| Zostaw telefon |
OPIS
Bezglutenowa mieszanka do wypieku KETO bułek
Sposób przygotowania:
1. Zawartość torebki wsyp do miski.
2. Dokładnie
mieszając, dolej 500 ml przegotowanej, ciepłej (max.40°C) wody.
3. Ciasto
przykryj szmatką i wstaw do ciepłego piekarnika (30-40°C) na ok. 60 min. do
wyrośnięcia.
4. Po tym czasie formuj bułeczki, wyrabiając ciasto w
dłoniach.
5. Bułki układaj na blasze wyłożonej papierem do pieczenia lub
posypanej mąką bezglutenową.
6. Wsadź do piekarnika.
7. Nastaw 180°C i
piecz przez 60 min.
8. Po upieczeniu uchyl drzwiczki i pozwól bułkom
przestygnąć.
SKŁADNIKI
mąka migdałowa, mąka kokosowa, łuska babki
jajowatej, inulina, sól, drożdże.
Produkt bezglutenowy. Produkt może zawierać alergeny: orzechy.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
wartość energetyczna: 1341 kJ /
324 kcal
Tłuszcz: 24 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,7
g
Węglowodany: 9,5 g
w tym cukry: 3,9 g
Białko: 10 g
Błonnik: 13
g
Sól: 2,3 g
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu,
szczelnie zamknięte.
- Producenci